Sexstandjes

Eindelijk is het dan zover. Na een succesvolle flirtperiode ben je dan in contact gekomen met die mooie vrouw. Jullie hebben een leuke tijd gehad in de kroeg of discotheek en elkaar goed genoeg leren kennen voor de eerste date. Nu deze eerste date geslaagd is geweest en er wellicht meerdere dates geweest zijn, komt het grote moment steeds dichterbij.  En hiermee nemen ook je zenuwen en de spanning toe want hoe zal die nacht verlopen als jij haast geen ervaring hebt. Daarom geven wij hier

10 sexposities die elke man onder de knie moet hebben!

Twee-in-een
Je bedpartner ligt op haar rug met haar benen uit elkaar. Haar voeten rusten op je schouders of je borst. Je knielt tussen haar benen en gaat in haar. Door de hoek van haar heupen met jouw penis raak je nu onvermijdelijk haar G-spot (in de vaginawand).

TV-dinner

Jij gaat tegen de muur of tegen het hoofdeinde van het bed zitten  met een kussen achter je rug. Je partner laat zich op je erectie zakken, met haar gezicht naar je toe. Je pakt haar bij haar heupen of billen vast en beweegt haar op en neer. Probeer wel oogcontact met haar te houden.

Hongaarse schaar
Ga op je rug liggen en spreid je benen. Je partner laat zich op je erectie zakken en gaat vervolgens half op haar zij liggen. Nu samen voorzichtig bewegen. Een heel bijzondere sensatie, vooral door de manier waarop de eikel van de penis gestimuleerd wordt.

Batwoman
Dit is de staande versie van het aloude 69-standje. Zij gaat ondersteboven op haar handen staan en spreidt haar benen. Jij gaat op je knieën zitten, je slaat je armen om haar middel en tilt haar op, zodanig dat ze met haar handen op je bovenbenen kan steunen. Jij steekt je tong uit en zij gaat aan het werk met het lichaamsdeel dat zich het dichtst bij haar mond bevindt. Let op dit standje vraagt wel oefening en ervaring.

Vluggertje
Zij staat met haar rug naar je toe en zet een been op een stoel. Je gaat van achteren in haar en houdt haar bij haar heupen vast voor het evenwicht. En omdat het een vluggertje is til je gewoon alleen even haar rok op.

Mr Universe
Ga op je knieën zitten en laat haar op je erectie glijden, met haar gezicht naar je toe. Dan slaat ze haar benen om je middel en haar armen om je nek. Jij staat langzaam op en beweegt haar op en neer. Voor dit standje heb je wel flink wat kracht en uithoudingsvermogen nodig. Maar als het lukt ben je helemaal het mannetje

Rodeo
Ga plat op je rug liggen. Zij bestijgt je en wipt en hopt op en neer terwijl jij intussen met haar borsten speelt en geniet van het feestelijke uitzicht. Zij kan zo makkelijker klaarkomen, omdat ze het ritme zelf in de hand heeft. En als jij meebeweegt, stimuleer je met je schaambeen haar clitoris.

Dubbele whopper
Ga nu op je rug liggen en vraag je partner om met haar rug naar je toe bovenop je plaats te nemen. Ze kan nu rechtop zittend op en neer bewegen, of naar voren of naar achteren leunend, waardoor jij vrij spel hebt met haar borsten en clitoris.

X-file
Ga zitten en strek  je benen. Laat je partner bovenop je gaan zitten en leun allebei naar achteren, zodat jullie lichamen een X vormen. Op deze manier kom je niet heel diep, maar kun je juist zachtjes heen en weer schommelen. Jij houdt het zo langer vol, en zij komt het eerst klaar.

Babymaker
Dit is een absolute aanrader voor stellen die graag een baby willen en/of van heel diepe penetratie houden.

Zij gaat op haar buik liggen met een kussen onder haar onderbuik. Zorg ervoor dat haar heupen en billen naar jou toe gedraaid zijn. Nu ga je achterlangs in haar. In deze positie komt je sperma direct in de buurt van haar baarmoederhals terecht, ideaal om zwanger te raken.

Heb je een date met een vrouw waarbij haar libido om onduidelijke reden nog steeds laag blijft of omdat zij ook erg onzeker en verlegen is, dan zijn er een aantal natuurlijke en zeer onschuldige maar effectieve hulpmiddelen die helpen om de vrouw wat sneller in de stemming te laten komen.

Nymfolust

Nymfolust is een 100% natuurlijk middel dat binnen enkele dagen zorgt voor een verrassende verbetering van het seksleven! Al na enkele dagen zorgt het voor een brandend verlangen naar meer en betere seks. Nymfolust stimuleert het lichaam om weer dezelfde hormonen aan te maken die ook vrij komen bij verliefdheid. Nymfolust versterkt dus de lustgevoelens en zorgt voor een betere doorbloeding naar de erogene zones.
 

LibidoGold

Dit ultieme, 100% natuurlijke lustopwekkende tablet voor de man en de vrouw stimuleert de geslachtsdrift en werkt ontspannend, zodat u eerder in de stemming komt. Daarnaast worden de erecties harder en houden een langere tijd aan. Deze tabletten laten een verrassend resultaat bij u achter. Verhoogde gevoeligheid, een beter uithoudingsvermogen, intensere orgasmen, een langduriger erectie en meer lustgevoelens!

 

Erectakraft

Dit krachtige natuurlijke ereciemiddel stelt je in staat om een hardere erectie te krijgen en je langer te kunnen laten doorgaan tijdens de sex. ErectakraftDeze krachtige natuurlijke erectiepil stelt je in staat om een hardere erectie te krijgen en zorgt ervoor dat je langer door kunt gaan met sex. Erectakraft verbetert je seksuele prestatie en laat jou en je partner optimaal genieten van langdurige seks. Van Erectakraft raakt je  snel opgewonden en ontspannen. Je erectie blijft langdurig hard en daarom geniet je langer van seks. Ideaal voor als je wat gespannen bent.